На Закарпатті керівництво Полянської ОТГ грубо втручалося у роботу приватного підприємства (відео)

20 квітня 2017 року 0 18.00 голова Полянської ОТГ Дрогобецький І.І., за свідченням очевидців у неадекватному стані, разом з секретарем Петрус Н.І., та заступником Цуканов О., на 2 джипах заїхали на приватну територію заводу по розливу мінеральної води в санаторії «Сонячне Закарпаття» (село Поляна Свалявського району) перешкоджали роботі підприємства, а саме : заблокували роботу працівників цеху по розливу води та техніки, зловживаючи своїм службовим становищем та порушуючи Закони України «Про приватну власність», «Про Підприємництво», не маючи контролюючих повноважень всупереч покладених на нього функціональних обов’язків почав безпідставно звинувачувати керівництво підприємства в нелегальній реалізації води та вимагати надати йому незрозумілі документи. Повідомляє спільнота Полянська Громада +.

Вів себе нахабно, зухвало, кричав використовуючи ненормативну лексику намагався залякати працівників та керівництво підприємства, тим, що зараз збере громаду (тітушок) біля 300 чоловік, з якими заблокує повністю роботу підприємства, чим намагався підвести керівництво йти з ним на незрозумілу домовленість, після якої він їх залишить в покої.

З даного питання керівником підприємства цеху по розливу мінеральної води в санаторії ДП «Сонячне Закарпаття» СД., написано заяву до Свалявського відділку поліції для вжиття відповідних заходів та оперативного реагування.

http://

1 comment

пяна бидлота, неуправляєма і безкарна, тому все сходить з рук, селян залякав, одним спалили підприємство, хто смідивий, інші в страху. бандюки отпеті

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *