На Закарпатті хочуть відкрити почесне консульство Хорватії

Про це йшлося під час зустрічі губернатора Закарпаття Геннадія Москаля та голови Закарпатської облради Михайла Рівіса із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Хорватії в Україні Томіславом Відошевічем.

Коли зайшла мова про співпрацю з підприємцями, то дипломат зазначив, що в найближчий час має намір провести зустрічі з туристичними операторами нашого краю. Та наголосив на недостатньому просуванні туристичного продукту Закарпаття в Хорватії.

– На жаль, хорвати мало знають про туристичні принади Закарпатської землі, – наголосив він, додавши: – Вони б залюбки відпочивали у санаторно-лікувальних закладах та насолоджувалися б чудовою гірською природою.

Поділився Посол і наміром відкрити Почесне консульство Хорватії в Закарпатті та висловив сподівання, що обласна влада краю сприятиме цьому.

Та на хорошій ноті завершив перемовини пропозицією, що Хорватія має намір поставляти свою винну продукцію в Закарпаття і готова прийняти наші вина у себе, – повідомляє прес-служба Закарпатської обласної ради.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *