На Закарпатті гасили «БерегКабель» (ФОТО)

14 лютого о 16:00 в місті Берегові знявся гул сирен спецавтомобілів: пожежників, швидкої, газовиків та електриків. Усі вони поспішали рятувати від вогню велике берегівське підприємство «БерегКабель».

навчання

Саме такий сценарій був у сьогоднішнього пожежно-технічного навчання з гасіння умовної пожежі на ТОВ «Берег Кабель», де були задіяні дві пожежні машини і 17 чоловік особового складу.  Рятувальники ДРПЧ-12 приїхали на місце події через дві хвилини після виклику. Електрики, швидка допомога, газовики також прибули на місце події за кілька хвилин.

Оперативність проведеної евакуації сотень працівників підприємства також вразила. Хвилина-друга — і всі були у безпеці на подвір’ї підприємства.

За «сценарієм» епіцентром пожежі став виробничий цех. Гасичі швидко дібралися до другого поверху висувною драбиною, звідки врятували трьох людей, які не змогли самостійно евакуюватися. А одного на ношах виносили через двері й надали першу невідкладну допомогу. Далі бідолаху, як і годиться, забрала карета швидкої.  Начальник ДРПЧ-12 Володимир Ціцей повідомив, що задоволений діями своїх підопічних. На навчаннях були присутні перший заступник міського голови Михайло Ляшко та заступник В’ячеслав Гладун, які також слідкували за діями надзвичайників. Керівництво міста схвально оцінило  дії рятувальників за оперативне реагування і впевнені дії під час такої, хоч й інсценованої, надзвичайної ситуації.

навчання2

beregszasz.com.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *