На Закарпатті фіскали вилучили 20 тис. літрів контрафактного спирту вартістю в 2,5 млн. гривень

спирт20 тисяч літрів контрафактного спирту вилучено на Закарпатті. За попередніми даними, орієнтовна вартість вказаного спирту становить 2,5 млн грн.

Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області отримали інформацію щодо можливого перевезення значної кількості незаконно виготовленого спирту через територію області.

Було здійснено виїзд слідчо-оперативної групи та оглянуто транспортний засіб DAF та напівпричіп з контейнером, повідомляє відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Згідно з супровідними документами, здійснювалось перевезення сантехніки з м. Одеса до м. Стрий. В результаті проведеного огляду контейнеру виявлено 100 пластмасових бочок ємністю 200-220 літрів, заповнених прозорою рідиною із запахом спирту. Присутній при огляді експерт відібрав взірці та встановив, що ця рідина є спиртом етиловим міцністю 96%.

За попередніми даними, орієнтовна вартість вказаного спирту становить 2,5 млн грн.

Разом з спиртом вилучено транспортний засіб орієнтовною вартістю 1,2 млн грн. Вилучення ТМЦ знаходяться на відповідальному зберіганні. Проводяться слідчі дії.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *