На Закарпатті два застілля закінчилися лікарнею

Учора опівночі в поліцію надійшло повідомлення від лікарів про поранення ножем чоловіка в смт.Середнє Ужгородського району. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Потерпілим виявився 49-річний ужгородець. Чоловік приїхав у гості до свого знайомого в смт.Середнє. Під час розпивання алкогольних напоїв між гостем і 44-річним господарем виникла сварка, яка переросла в бійку. П’яний господар схопив ніж і вдарив ним у груди гостя.

Поранений чоловік перебуває в лікарні. Стосовно його кривдника розпочато слідство. Експертиза зафіксувала в крові чоловіка 2,42 проміле алкоголю. Тепер з ним працюють слідчі, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Друге тілесне ушкодження сталося на Тячівщині. В с.Грушево щось не поділили між собою два чоловіки. Інцидент трапився на вулиці. 20-річний схопив дерев’яну палицю й кілька разів ударив нею по голові свого 28-річного суперника. У результаті той отримав тяжкі черепно-мозкові травми.

Потерпілий лежить в реанімації, за його життя борються лікарі. А на його кривдника очікує кримінальна відповідальність. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України, він перебуває в ІТТ.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *