На Закарпатті активісти розблокували дорогу

косівськаПредставники фірми «Марморош» повністю закінчили вивезення обладнання з урочища «Рударня», що неподалік Косівської Поляни. Місце, де без згоди горян провадили геологорозвідувальні роботи, нарешті повністю очищено. Відтак активісти та громада Рахова розблокувала гірську дорогу. Про це 16 серпня 2013 року повідомив голова Рахівської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Микола Косівський.

Як розповів націоналіст, напередодні було завершено всі роботи щодо демонтажу та вивозу обладнання, як того й вимагала громада Рахівщини. «Після того, як під тиском людей було розпочато демонтаж обладнання, ми наголосили, що наші активісти спільно з горянами контролюватимуть хід цих робіт до цілковитого їх завершення. Відтак, коли техніку було вивезено, місце робіт приведено до належного стану, а рови, які залишилися внаслідок роботи горе-бізнесменів, засипано – люди припинили блокування дороги.

Ми переконані, що після подій навколо протистояння громади Рахівщини та фірми «Марморош» надалі будь-хто серйозно подумає перед тим, як розпочинати якісь роботи, не порадившись із місцевими громадами, аби отримати на це дозвіл», – зазначив Микола Косівський.

косівська2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *