На закарпатській митниці затримали вантажівку з контрабандними сигаретами (ФОТО)

контрабандаЦієї ночі, в рамках проведення спільних дій співробітниками Держприкордонслужби та Державної фіскальної служби було затримано вантажний автомобіль «RENAULT», який намагався перевезти через державний кордон партію контрабандних сигарет.

Прямуючи до Угорщини через пункт пропуску «Тиса» водій перевозив паливні букові дрова, як з’ясувалось пізніше – без митного забезпечення. Під час проведення ретельної перевірки працівники пункту пропуску серед вантажу знайшли сигарети марки «MarlboroGold», у кількості 2 720 пачок, вартістю 59 840 грн, та «KENTHD», у кількості 1 410 пачок, вартістю 31 020 грн. українського акцизу. Контрабанда була захована у спеціально виготовленому тайнику прямокутної форми у передній стінці напівпричепу.

Про факт виявлення цигарок та з метою проведення подальших слідчих дій прикордонники проінформували представників СБУ.

Напівпричеп, вантажівку та цигарки вилучено. Загальна сума оцінки вилученого майна сягає понад 330 тис грн.

контрабанда1

контрабанда2

Оперативними підрозділами Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України та іншими взаємодіючими органами проводяться подальші перевірочні заходи по виявленню та встановленню можливих місць накопичення контрабандної продукції та причетних осіб до данного правопорушення.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *