На Великоберезнянщині згорів щойно відремонтований автобус (ФОТО)

2 червня о 12:21 до великоберезнянських рятувальників надійшло повідомлення про загорання автобуса на території приватного дворогосподарства, що в селі Забрідь на вулиці Воз’єднання. На місце події оперативно прибули вогнеборці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Великий Березний.

По прибуттю з’ясувалось, що автобус був повністю охоплений вогнем. Палаючий транспортний засіб знаходився на відстані не більше метра від житлового будинку господарів обійстя. Вже о 12:30 пожежу локалізували, а о 13:10 повністю ліквідували. Загалом на пожежі працювало 6 чоловік особового складу та спецавтомобіль.

Через запізніле повідомлення, вогонь встиг знищити більшу частину автобуса, але завдяки оперативності й швидким діям служби «101» вдалось врятовувати житловий будинок і майстерню.

Остаточна причина пожежі встановлюється. Серед ймовірних розглядається не дотримання правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт, адже з’ясувалось, що водій перед цим проводив саме їх, ремонтуючи автобус.

Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян дотримуватись правил пожежної безпеки під час проведення зварювальних та вогневих робіт, а також забезпечити свій транспортний засіб справними порошковими вогнегасниками ємністю 3 або 5 літрів.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *