На Ужгородщині готуються до фестивалю “Добронська паприка” (ПРОГРАМА)

23 вересня 2018 року на Закарпатті відбудеться щорічний районний фестиваль “Добронська паприка”.

Даний фестиваль проводиться щороку у вересні. У 2018 році він традиційно пройде у столиці паприки – у селі Мала Добронь на Ужгородщині.

Як повідомили організатори, даний фестиваль проводиться з метою розвитку угорського, українського самодіяльного мистецтва, відтворення та популяризації народних звичаїв, традицій та обрядів, сприяння розширенню мистецько-художнього світогляду учасників, збагачення їх духовності, пошуку і підтримки здібних, обдарованих особистостей, встановлення тісних творчих стосунків між аматорами району.

Захід проводиться відділом культури Ужгородської райдержадміністрації, Районною радою, Малодобронською сільською радою, працівниками закладів культури та мистецтв цього регіону.

Програма фестивалю:

11.00 – заїзд, розміщення та реєстрація учасників фестивалюза адресою: с. М. Добронь, вул.Кошута,стадіон;
15.00 – Урочисте відкриття районного фестивалю;
15.30 – концертна програма; перегляд виставки робіт народних умільців району; „Добронський ярмарок “; Конкурсні огляди угорської кухні (вироби з паприки); спортивні ігри та атракціони;
17.30 – вечір відпочинку “Добронська паприка” та Святковий феєрверк
Учасники, які бажають взяти участь у районному фестивалі “Добронська паприка”, можуть отримати вичерпну інформацію щодо його проведення в оргкомітеті:

Україна, Закарпатська обл., м. Ужгород, вул. Минайська, 40, тел.: +38 (03122) 2-15-49; 2-46-10,
відділ культури Ужгородської РДА, Закарпатська область, село Мала Добронь, вул.Петефі, 56 Малодобронська сільська рада, тел.: 0312715249,0312715216.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *