На Ужгородщині міліція затримала бойовика ЛНР, який переховувався від правосуддя

затримання

Цей 38-річний уродженець Луганської області на прізвисько «Сепар» спершу воював за «ЛНР», а далі затесався в один із українських добровольчих батальйонів. В подальшому прибув на «Срібну Землю», шукаючи «спокійного життя», проте 8 березня зранку його було викрито та затримано.

Працівникам карного розшуку Закарпаття надійшла оперативна інформація про те, що на території Ужгородського району може переховуватися 38-річний житель Луганщини, якого розшукують за викрадення людей, автомобілів та цілу низку важких злочинів, скоєних ним на території Луганської області.

Як з′ясувалося, цей чоловік раніше воював на боці так званої ЛНР, а потім затесався в один із українських добровольчих батальйонів, де мав прізвисько «Сепар».

Коли запахло смаленим, луганський «Сепар» прибув на Закарпаття, у тихому затишному селі Ужгородського району винаймав будинок, на цілий рік оплативши його наперед. Восьмого березня з самого ранку в результаті ретельно розробленої спецоперації співробітниками міліції Закарпаття спільно з колегами з Луганської області «Сепар» був затриманий. Затримання відбулося рано-вранці на дорозі з села, якою зловмисник їхав на власній «Тойоті» з луганськими номерами.

Затриманого передано співробітникам карного розшуку луганської міліції для доставки на територію Луганської області, де з ним будуть працювати слідчі. Вказана особа підозрюється в цілій низці злочинів, таких як незаконне позбавлення волі, «віджим» майна громадян тощо.

Начальник УМВС області полковник міліції Сергій Шаранич, коментуючи подію, підкреслив, що Закарпаття є гостинною землею для людей з чистою совістю та світлими намірами. Проте різного роду покидькам та бандитам тут не місце. Слідство у справі триває, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *