На Ужгород їдуть “тітушки”

ОДА2Закарпаття в порівнянні з іншими західними областями України має свої особливості та специфіку. Так на президентських перегонах 2010 р. воно було єдиною областю у цьому регіоні де у 1-му турі виборів переміг Віктор Янукович. Тоді його активно підтримував  тіньовий “керманич” області Віктор Балога, котрий надіслав листа кожному з 900 тисяч закарпатських виборців з проханням не голосувати за Юлію Тимошенко.

Така непроста ситуація склалася і зараз. Вчора мітингувальники пікетували Закарпатську ОДА, у них виявилося недостатньо сил щоб встановити конроль над нею. Та такі вимоги ніхто і не висовував. “Губернатор” Ледида прийняв представників місцевого опору, поспілкувався з ними і заявив, що у відставку не збирається.

Увечері з’явилася інформація, що на допомогу закарпатським протестувальникам їдуть представники Галичини. Чи відповідає вона дійсності не відомо. У відповідь місцеві регіональні  “еліти ” сформували для поїздки на Ужгород “тітушок” районного розливу. Так з Тячівського району  їде 150 чоловік з Хустського, Міжгірського та  Виноградівського районів по 100. Така сама кількість очікується з Воловеччини, Свалявщини, Березнянщини та Мукачівщини.  Цим самим влада намагатиметься нівелювати чисельну перевагу опозиціонерів.

Але останнє слово буде за ужгородцями!

 

1 comment

Володимир says:

Що ж, Щербей мобілізував алкашів і наріків з Воловеччини.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *