На Тячівщині зіткнулися три авто: постраждали п’ятеро людей

У вівторок, 20 лютого, ввечері до поліції надійшло повідомлення про ДТП за участю трьох автомобілів між селом Нижня Апша та селищем Солотвино Тячівського району. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що автомобіль «Peugeot» рухався в напрямку міста Рахів, за кермом знаходився 52-річний житель Нижньої Апші, в салоні перебували четверо мешканців села Костилівка віком 53, 22, 21 та 17 років.

«Peugeot» став обганяти автомобіль, що їхав попереду, проте водій не впорався з керуванням і зачепив машину «Toyota Camry» на зустрічній смузі. Обидві з’їхали після зіткнення у кювет.

За кермом автомобіля «Toyota» знаходився 18-річний житель Нижньої Апші. Внаслідок зіткнення постраждали всі, хто знаходився в машині «Peugeot»: водій отримав політравму, серйозні травми голови та грудної клітини, пасажир переднього сидіння – травму голови. Крім цього, неповнолітньому пасажиру діагностовано струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, забій шийного відділу хребта та перелом шийного міжхребтового диску. 22-річний і 21-річний чоловіки внаслідок ДТП отримали забої.

Водій «Toyota Camry», який намагався уникнути зіткнення з «Peugeot», різко загальмував, що призвело до того, що автомобіль «Volkswagen», що їхав позаду, вдарив «Toyota». За кермом «Volkswagen» знаходився 19-річний житель села Топчино. Особи, що знаходилися в «Volkswagen» та «Toyota», допомоги медиків не потребували.

Поліція в діях водія «Peugeot» вбачає ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Співробітники Тячівського відділу поліції спільно з слідчими Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють всі обставини цієї автопригоди.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *