На Тячівщині водій авто смертельно травмував пішохода і втік

Вчора, 15 квітня, о 22:55 годині чергові «102» отримали повідомлення про те, що в смт.Буштино автомобіль збив на смерть людину та покинув місце події.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що ДТП сталася в смт.Буштино по вулиці Центральній. Водій автомобіля «Škoda Оctavia» рухався в сторону міста Хуст і наїхав на пішохода — 23-річного місцевого мешканця. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Для затримання винуватця аварії, який покинув місце події, поліцейські ввели план “ПЕРЕХВАТ”.

За лічені години полісмени розшукали підозрюваного. Як виявилося, після скоєння ДТП, чоловік припаркував авто на подвір’ї родичів. Підозрюваного — 40-річного односельця потерпілого, правоохоронці затримали. Свою вину чоловік визнав.

У його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Автомобіль помістили на спецмайданчик Тячівського відділу поліції. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *