На Свалявщині неадекватний чоловік погрожував правоохоронцям гранатою

дверіІнцидент стався напередодні ввечері у селі Березники Свалявського району. Місцевий мешканець чи то добряче хильнувши зайвого, чи то будучи під дією наркотиків, розійшовся не на жарт, вчинивши дебош у місцевому кафе.

35-річний чоловік – постійний «клієнт» правоохоронних органів, розповідають у ГУ НП у Закарпатській області. Як тільки-но вип’є зайвого, робиться несамовитим. Наразі щодо нього уже розпочате одне кримінальне провадження, і от – знову.

Того вечора він вчергове посварився з дружиною. Подружжя й так уже на межі розлучення через постійні сварки та докори чоловіка. Отож, від гріха подалі, дружина забрала дітей і поїхала до родичів на Мукачівщину.

Звісно, це розлютило чоловіка, і він прийшов на «розборки» в кафе, що належить його дружині. А коли її там не застав, схопив сокиру і порубав двері. Далі викликав у кафе директора школи і став дорікати, чого його діти (яких забрала мати) не ходять до школи…

Аби вгамувати неадекватного відвідувача, працівники кафе викликали поліцію.

– У вас є до мене якісь питання?! – закричав дебошир до правоохоронців, витягнувши з кишені справжнісіньку гранату.

За попередніми даними, це виявилася РГД-5. Звідки вона в неадекватного селянина, з’ясовуватиме слідство.

Отож, аби чолов’яга не підірвав півсела, довелося його заспокоювати. А як тільки втихомирився, надягнули кайданки.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею «Хуліганство, скоєне із застосуванням зброї». Ревнивця затримали, зараз він у СІЗО.

karpatskijobjektiv.com

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *