На Мукачівщині жінка під час сварки вбила свого сусіда

Поліції надійшло повідомлення від фельдшера села Зубівка Мукачівського району, який повідомив, що констатував смерть місцевого мешканця. Медик повідомив, що ознак насильницької смерті тіло не має. Слідчо-оперативна група на місці події підтвердила висновок лікаря. Лише після проведення судово-медичної експертизи вдалося встановили, що попри відсутні видимі травми 62-річний чоловік помер від удару по голові.

На допомогу працівникам Мукачівського районного відділення поліції одразу прибули колеги з Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Слідчі та оперативники встановили, що в день смерті потерпілого на територію його приватного дворогосподарства заходила сусідка. Між чоловіком та 50-річною жінкою зав’язалася сварка, під час якої вона один раз вдарила опонента по голові. Від отриманої травми невдовзі потерпілий помер.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Жінці уже повідомили про підозру у вчиненні цього злочину. Тепер вирішується питання про взяття її під варту, – повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *