На Іршавщині здаватимуть кров для армії

донорВ середу, 28 травня 2014 року, з 10 : 00 в Іршавському пункті переливання крові ( колишнє приміщення дитячої лікарні, пров. Т. Шевченка) оголошено здачу крові для українських воїнів, які протистояння російському агресору на сході Укураїни. Донорську акцію організувала Іршавська районна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» з метою допомоги пораненим воїнам після проведених боїв з терористами. Про це повідомив керівник місцеворї організації Михайло Мочан.

« У цей нелегкий час держава потребує участі кожного і з нас в організації захисту і допомоги від східного агресора. Щоденно солдати нашої армії проливають кров, захищаючи рідну землю, а значить всіх н ас в ід знавінснілого загарбника. То му Іршавська районна організація ВО « Свобода » закликає кожного небайдужого здати кров, для потреб наших героїв, які мужньо боронять вітчизну ціною власних життів. М ожливо саме наша закарпатська кров врятує чийогось батька, сина, брата, справжнього патріота України » . – Так прокоментував організовану акцію голова Іршавської «Свободи» Михайло Мочан.

Свободівці Іршавщини кажуть: “Хто, як не ми!”, і закликають всіх здорових та свідомих людей не пожаліти власної крови для тих, хто пролив свою, захищаючи українців на кордонах Донеччини і Луганщини від нападів найманих бойовиків і терористичних груп. 

Прес-служба Іршавської районної організації ВО «Свобода»

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *