На Іршавщині затримали браконьєра, який вбив косулю (ФОТО)

Працівники Іршавського мисливсько-рибальського господарства районної ради УТМР під час обходу мисливських угідь у селі Малий Раковець виявили сліди крові та залишки туші косулі.

Затримати зловмисника на гарячому працівникам УТМР не вдалось, тож їх керівництво звернулось за допомогою до Іршавських поліцейських.

На місце пригоди прибули працівники групи швидкого реагування та слідчо-оперативна група. У ході проведення оперативно-розшукових дій, правоохоронцям вдалося затримати браконьєра. Ним виявився 25-літній мешканець села Малий Раковець.

Мисливську зброю працівники поліції від браконьєра вилучили. Дана зброя – зареєстрована. Однак у чоловіка не було жодних документів, які б давали йому право на мисливську діяльність в лісових угіддях.

За даним фактом Іршавським відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ст.248 Кримінального кодексу України ( Незаконне полювання), що передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого, повідомляють у Відділі комунікації поліції в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *