На Іршавщині замість того аби надати допомогу непритомній жінці – її обікрали

сумкаІз заявою в Іршавський райвідділ міліції звернулась 23-річна жителька с.Осій. Жінка повідомила про те, що від її 49-річної матері невідома особа викрала сумку, в якій були гроші, мобільний телефон, хустина та паспорт.

Справою зайнялись оперуповноважені карного розшуку Іван Варцаба та Іван Гелетей. Міліціонери встановили, що жінка поверталась додому, і по дорозі їй стало зле. Вона присіла на узбіччі дороги, а далі знепритомніла. Коли отямилась, то  сумки вже не було, – повідомили в Іршавському РВ УМВ.

Вдома про крадіжку потерпіла розповіла своїй дочці, яка відразу ж повідомила про це в міліцію.

Оперативники розпочали пошуки крадія. Підозра впала на 40-річну жительку цього села, про яку негативно відгукувалися самі селяни. Правоохоронці навідались до неї додому.

Підозрювана зізналась, що, повертаючись з  магазину, побачила на узбіччі дороги непритомну жінку, біля якої лежала сумка. Її вона вирішила вкрасти. У сумці був мобільний телефон, гроші, хустина та паспорт.

Наступного дня паспорт злодійка підкинула потерпілій. Гроші витратила, а сумку та мобільний телефон сховала.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає штраф, виправні роботи або позбавлення волі на строк до трьох років.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *