На Іршавщині залишена без нагляду дитина, отримала опіки, розпалюючи грубку

вогонь22 грудня о 10:07 до іршавських рятувальників надійшло повідомлення від медиків центральної районної лікарні про те, що  до них у приймальне відділення каретою швидкої було доставлено 12-річну дівчинку із опіковими травмами.

За попередньою інформацією, малолітня мешканка села Собатино, перебуваючи вдома без нагляду батьків, вирішила затопити грубку. Дівчина сильно дмухнула на вогонь, і полум’я вдарило їй в обличчя.

Із домашнього майна внаслідок спалаху нічого не постраждало.

Потерпілу з опіками обличчя та шиї І ступені важкості доставили до лікарні.  Наразі вона знаходиться на лікуванні у стаціонарі районної медустанови.

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду та дбайте про їхню безпеку. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди – потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, – пише У ДСНС України у Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *