На Іршавщині п’яний чоловік прострелив ногу сусідці

міліціяУже вдруге на Іршавщині протягом тижня суперечка між сусідами закінчується пострілами. От і тепер до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 38-річного чоловіка з села Осій про те, що він прострілив ногу своїй 49-річній сусідці.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці опитали свідків даного інциденту. Як було з′ясовано, між сусідами виникла незначна суперечка, в ході якої сусід, знаходячись у нетверезому стані, витягнув спецзасіб для відстрілу гумовими кулями і зробив постріл у ногу жінки. У подальшому сусідку було доставлено до райлікарні, де після надання медичної допомоги її відпустили додому, повідомиляє в прес-служба Іршавського РВ УМВС.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили спецзасіб для відстрілу гумовими кулями, з якого було здійснено постріл. Даний спецзасіб направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Саму подію внесено до Єдиного обліку, наразі за даним фактом триває перевірка.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *