На Хустщині священик нападав з ножем на перехожих, а потім ще й на міліціонерів

міліціяДо чергової частини одне за одним надходили повідомленя, про те, що вулицями Вишкова священослужитель пошкоджує автомобілі та погрожує людям ножем.

Щоб вгамувати чоловіка на місце події терміново виїхали дільничні інспектори міліції Олександр Попович, Василь Корсак та оперуповноважений сектору карного розшуку Василь Йовжі.

Правоохоронці правопорушника застали в смт.Вишково коли він на землю звалив велосипедиста спричинивши йому тілесні ушкодження та за допомогою ножа почав погрожувати фізичною розправою.

Побачивши міліціонерів чоловік разом почав втікати у сторону с. Ракош. Зрозумівши, що правоохоронці його наздоженуть вирішив забігти в дворогосподарство, по дорозі.

Правоохоронці вмовляли чоловіка не робити дурниць, і вийти до них на мирний діалог. Вийшовши із сховку до міліціонерів з ножем в руках почав на них нападати. Вправно застосувавши заходи фізичного впливу правоохоронцям вдалося затримати чоловіка та доставити до міськвідділу міліції.

А тим часом до правоохоронців звернулися місцеві жителі, повідомивши їх, що 33-річний Альберт пошкодив три автомобілі, а їхнім власникам та випадковим прохожим погрожував фізичною розправою використовуючи при цьому ніж.

Дебоширем виявився місцевий священик, який обслуговує одну з парафій села Вишково. Чоловік затриманий, речовий доказ штик-ніж в присутності понятих вилучено.

Наразі вживаються заходи щодо обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *