Митники розкрили злочинну схему по везенню автомобілів на Закарпаття

міндоходівОперативники Чопської митниці та слідчі управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області викрили чергову нову схему ухилення від сплати податків.

Громадянин Польщі з метою отримання доходів та ухилення від сплати податків, протягом 2012 року ввіз на митну територію України 19 транспортних засобів в режимі тимчасового ввезення, без сплати митних платежів та реалізував їх громадянам України. Аби не бути викритим, поляк транспортні засоби ввозив через декілька митниць в Львівській та Закарпатській області.

Злочинна схема використана винахідливим бізнесменом призвела до ухилення від сплати податків у значних розмірах на суму 945 тис. грн.

Михайло Шукост – в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області зазначає, що на початку цього тижня за цим фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 212 Кримінального кодексу України.

ГУ Міндоходів у Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *