Мукачівці “воюють” з птахами (фото)

Мікрорайон “Черьомушки” у Мукачеві – один з найзатишніших. Настільки вже затишний, що його облюбували навіть птахи. Не так давно на Окружну виїзджала комісія, яка вивчала “поселення” ворон на платанах.

Справа в тому, що живуть вони на рівні квартир, а мешканцям Окружної не дуже подобається гучне каркання сусідів. Комісія тоді розвела руками, і не дозволила пообрізати гілля разом з воронячими гніздами.

На цей раз до Мукачівського правозахисного центру прийшов мешканець Окружної, 22, якому дошкуляють голуби. Справа в тому, що квартира на верхньому поверсі вже більше п’яти років пустує, і балкон став голубиним прихистком. Юристи центру спробували вияснити причини проблеми в управляючій компанії ІТВ-Сервіс.

Представники фірми разом з журналістом прибули на місце і вияснили наступне. У двох квартирах, на балконах яких компактно проживають голубині сім’ї, ніхто не проживає. Тому якимось чином вплинути на власників приватизованих квартир вони не мають можливості. Самовільно пробиратися на чужу власність ніхто не має права. Наш журналіст вийшов на верхній поверх. Квартира, на балконі якої живуть голуби, не те що опломбована – перед її дверима сусіди вже облаштували квітник. Сусід поверхом нижче, який саме в цей час вивішував на балконі білизну сушитися, повідомив, що голуби його та його білизну абсолютно не займають…

будинок4 будинок будинок2 будинок3

Газета “Наша справа”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *