Мукачівський підприємець здолав терор місцевих муніципалів (відео)

Засоби масової інформації неодноразово розповідали про історію мукачівського підприємця Івана Лендєла, якого працівники,ще тоді,муніципальної поліції звинуватили у незаконному розміщенні реклами на магазині і в порушенні правил благоустрою міста.

Невдовзі чоловік подав позов проти виконкому до Мукачівского міськрайонного  суду, і виграв його. Все ж міська влада вирішила оскаржити рішення суду першої інстанції і подала на апеляцію. У Львівському апеляційному адміністративному суді муніципальну міліцію захищала тільки головний спеціаліст юридичного відділу міськвиконкому Іванна Савицька. В апеляційному суді це питання розглядали недовго. Заслухавши сторони, відтак обговоривши наслідки розгляду справи,колегія суддів постановила наступне. За словами Володимира Міхаліна, другого рішення згідно із законом про правила благоустрою (а не правилами) і не могло бути, адже сьогодні Мукачівська муніципальна міліція не вповноважена складати протоколи, а адмін. комісія відтак накладати штрафи.

Нагадаємо, підприємця Івана Лендєла муніципальна міліція хотіла оштрафувати на 830 грн за нібито незаконне розміщенні реклами на магазині. І здавалося б легше сплатити штраф та забути про цю справу, а не відстоювати свої права як пан Іван протягом 8-ми місяців. Але підприємець радить усім не здаватися. Ймовірно у цій скандальній справі за участі підприємця та муніципалів можна поставити крапку. Все ж  ймовірно справа дійде і до Касаційного суду. Але, підприємці кажуть, правда є на цьому світі. Повідомляє телекомпанія М-студіо.

У коментарі на сторінці видання “Трибуна” у мережі Фейсбук Іван Лендєл зазначив:

Чи це перемога ? НІ – це шлях до перемоги ! Від мене хочу іще раз подякувати : Міхаліну В, ГО Народна Рада Мукачева , ГО Єдність , друзям та однодумцям . Це що , ми разом довели у судді і показуємо для того щоби Ви мешканці міста знали ми є ВЛАДА , а наш мер із своєю командою найняті нами службовці на певний строк і залежати буде від нас із вами . Не для того ми обирали мера щоби він створював комунальні підприємства які тероризують бабусь на ринкові чи підприємців які із всієї сили виживають у не легкий час і наповнюють бюджет . Але це є початком для залякування і на виборах це підприємство як ММКП Муніципальна міліція буде впливати на вибори щоби залишились ті які його створили .А якщо в когось із мешканців та підприємців є повага до себе та свого міста не давайте себе ображати і слідуйте моїм прикладом та прикладом нашої групи як: ГО Народна Рада Мукачева , ГО Єдність , ми з радістю Вам допоможемо . P.S. А куди дивляться правоохоронні органи які мали би дати не законним діям правову оцінкам міського голови та ММКП Муніципальна міліція ?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *