До мукачівських інвалідів завітав Чудотворець (ФОТО)

Незважаючи на доволі складну ситуацію в нашій державі, у повітрі все ж вирує святкова атмосфера. Люди готуються до відзначення новорічно-різдвяних свят, а Святий Миколай вже й подарунки встиг вручити. Не оминув Чудотворець і дітей-сиріт та дітей з обмеженими фізичними можливостями в місті Мукачеві.

інваліди

Так, 18 грудня завітав він у ресторан «Фенікс» (м. Мукачево, вул. Вокзальна, 44) привітати дітей-сиріт та дітей з обмеженими фізичними можливостями, більшість з яких ­ це вихованці Мукачівського дитячого будинку-інтернатудля дівчаток. Організували цей чудовий захід Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату і Громадська організація “Память Європи”. Від їх імені з подарунками на цей захід з Ужгорода приїхали голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець і представник Громадської організації “Память Європи” адвокат Євгеній Лейба, а від Мукачева була присутня директор Мукачівського представництва Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Наталія Турянчик.

Відтак, Святий Миколай, який «делегував» свої повноваження представникам ГО “Память Європи” та Закарпатського обласного осередку Української Федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, передав присутніми подарунки. І хоч вони можливо і скромні, але не все вимірюється розкішшю – головними є увага, підтримка і звісно ж щирі посмішки, яких у цей вечір було чимало. Крім того, для дітей було влаштовано тетаралізоване дійство. Всі вони були дуже задоволені, адже не часто цим дітям випадає можливість так радіти життю.

Голова регіональної Федерації інвалідів-опорників Олександр Лизанець зазначає: «Тут зібралися наші люди і не зважаючи на існуючі проблеми, хочемо їх привітати з новорічно-різдвяними святами».

У свою чергу, організатори свята висловлюють подяку директору ресторану «Фенікс» Андрію Пеці, депутату Закарпатської обласної ради Олегу Адамчуку, директору ТОВ «Укрпромінвест-Мукачево» («ROSHEN») Олександру Яковенку, редакції газети “Суперінфо”, магазину сувенірів і декору “Біхеппі”, ПАТ КБ “ПРиватбанк” та іншим спонсорам і благодійникам. А за театралізоване дійство окрема подяка пані Наталії (0951706176).

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *