Мукачівському блогеру місцевий криміналітет обіцяє долю Гонгадзе

Мукачево-ратушаРедактор популярної спільноти Мукачево.Так Сергій Носалюк звернувся з заявою до правоохоронних органів з приводу погрози вбивством з боку працівників Муніципальної поліції м.Мукачева.

Сергія не покинуло почуття гумору навіть після тагого неординарного інциденту і він у своєму фірмовому стилі прокоментував дії кримінальних братків Балоги.
Оскільки справа набула характеру кримінального розслідування, то я не буду говорити тут про конкретних дійових осіб цього злочину, а використаю видумані прізвища і випадкові фото з інтернету.
Отже. Є собі такий, назвемо його умовно Сергій Нос&Люк, якому буває нічим зайнятись, але є трохи небайдужим до того міста в якому він живе, а тому час від часу специфічно реагує на все, що у ньому (місті, яке ми умовно назвем МукачевЕ) відбувається.
Робить він це, публікуючи свої думки у вигляді памфлетів, у маловідомому інтернет-виданні “Альбом-з-фотографіями”.
Не обійшов він своєю увагою і діяльність експериментального утворення, яке в якості однієї з реформ, створено командою реформаторів, яке прийшло до влади у місті.
Умовно назвемо це утворення “муніципальною поліцією”.
Під “не обійшов увагою”, слід розуміти, що розмістив у згаданому інтернет-виданні серію публікацій, в яких розкритикував діяльність цієї кантори і висловив сумнів у правових підставах на основі яких вона утворена. Пройшовся катком і по професійним якостям працівників. Особливу увагу звернув на керівника.
Про мету цих публікацій ми можемо лише здогадуватись, так як коментаря з цього приводу нам так і не вдалось отримати.
Так от, 15 червня 2016 року, цього “мукачівського гонгадзе” ( 🙂 ) вистежило, під час виконання службових обов’язків, два працівника згаданої народної дружини і тупо пригрозили, що всім відома історія, може реально повторитись.
Оп-па…
Звичайно, що особливого бажання стати об’єктом кримінальної хроніки в умовного Нос&Люка не було, і він звернувся за захистом до справжньої поліції, а також повідомив, яких “пукачів” набрав на роботу, лідера молодої команди реформаторів міста.
Наразі це все, про що стало мені відомо і про що я можу розповісти, щоб не розкривати таємниці слідства.
Як зможу, то згодом розповім більше.
….
P.S.: наразі, на скільки мені відомо, ці двоє працівників муніципальної поліції не відсторонені від виконання службових обов’язків, – зазначає Сергій Носалюк.

Читайте також з цього приводу:

Громадськість Мукачева жорстко засудила спробу влади познущатись над знедоленими

Історія з приниженням мукачівських знедолених знайшла логічне продовження (ФОТО)

1 comment

пострадавший от ментовского беспредела says:

вся беда в том, что в этой так званой муниципальной полиции собрались все отброски мусора из государственной струтуры, их бывшего МОУМВС мукачева.
Так вот у этих отпетых ментов-пенсионеров замашки остлись навсегда до их кончиы еще те страые, путем угрош, шанатжа, перегнуть через колено, запугать , а если надо и убрать с концами…
все эти ублюдки должны уйти с этой карманной структуры балоги, в противном случае их помогут на носилках или в мусорных баках народ вынести на мусорник истории

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *