Мукачівська влада проводить заходи по енергозбереженню за рахунок жителів міста

мукачевоМукачівська влада проводить заходи по енергозбереженню, передбачені у бюджеті, за рахунок мукачівців
До ГО “Народна Рада Мукачівщини” масово почали звертатися батьки дітей, що вчаться у загально-освітніх та дошкільних навчальних закладах Мукачева. Чомусь найбільше звернень про те, що батьківські комітети оголосили про збір коштів на встановлення вікон, приходить з ЗОШ №13. Наш кореспондент пригадав, що не так давно міська рада приймала Програму енергозбереження та енергоефективності м. Мукачево на 2012-2015 роки. Дійсно, ми знайшли її на офіційному сайті міськвиконкому: http://www.mukachevo-city.org.ua/miskarada/programa_Energo_na_2012_2015.php

Виявляється, на заміну вікон у школах міста передбачено 3,5 мільйона гривень протягом чотирьох років. З них – 1 мільйон на 2014-й рік (зокрема, на школи: ЗОШ №3, 6, 7, 8, 11, 13, НВК Первоцвіт, Школа-інтернат).

У редакції виникло природне питання: якщо вікна будуть встановлені батьками, а з бюджету все одно вже виділено на це 3,5 мільйона, чи не почнуть чухатися руки у нечесного чиновника, щоб перерахувати ці кошти на рахунок виробника вікон ПП Пупкіна? А директор нікуди не дінеться, якщо захоче й далі працювати, мовчки підпише акт виконаних робіт… Питання, в першу чергу, до органів прокуратури. У другу чергу, до батьків. Коли ви вже почнете цікавитися тим, що відбувається у місті?

 “Наша справа”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *