Москаль вимагає притягнути мукачівського суддю до відповідальності за протизаконне рішення щодо фінансування профтехосвіти

 москальГеннадій Москаль через народних депутатів України звернувся у Вищу кваліфікаційну комісію суддів України з проханням дати належну правову оцінку діям судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області В.Носова, прийняти рішення про відповідальність його займаній посаді й притягнути до відповідальності згідно із законодавством.

– 3-го лютого В.Носов, керуючись не законами України, а на догоду клану Балог, виніс протизаконну ухвалу й повернув без розгляду адміністративний позов Закарпатської ОДА до Мукачівської міськради щодо фінансування трьох міських профтехучилищ, – заявляє Г.Москаль. –  Через півгодини після цього ухвала з’явилася на контрольованих Балогами інтернет-ресурсах, тоді як позивачу документи надійшли тільки через тиждень, та й то не в повному обсязі – без адміністративного позову (про що складений відповідний акт).

У середу (16.03) ухвала В.Носова була скасована Львівським апеляційним адміністративним судом, як протизаконна, адміністративний позов повернуто в Мукачівський суд, який зобов’язаний розглянути його по суті в іншому складі суддів. Притягнення до відповідальності В.Носова стане уроком для інших суддів Мукачівського міськрайонного суду, які в своїй роботі мають керуватися законами, а не чиїмись приватними інтересами.

moskal.in.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *