Москаль увійшов у четвірку найвідповідальніших голів ОДА в Україні ( ІЛЮСТРАЦІЯ)

«Слово і Діло» оприлюднило рейтинг голови Закарпатської ОДА до другої річниці його перебування на посаді

Всеукраїнський веб-портал «Слово і Діло», який моніторить інформацію щодо обіцянок і стану їх виконання провідними політиками України, оприлюднив «Рейтинг відповідальності» Геннадія Москаля, який уже два роки посідає посаду голови Закарпатської ОДА. Подаємо його з незначними скороченнями.
Два роки Москаля на посаді: як працює закарпатський губернатор
Сьогодні, 15 липня, губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль святкує два роки на цій посаді. Аналітики «Слова і Діла» проаналізували, які зі своїх обіцянок на посаді він виконав, а які – провалив.
Загалом Москаль за два роки встиг дати 46 обіцянок, причому 21 з них він виконав, а ще 6 – не зумів. Таким чином, рейтинг відповідальності Москаля як керівника Закарпатської області зараз становить 46%.
Зазначимо, що його рейтинг з урахуванням обіцянок, які він давав ще до вступу на посаду, вищий і становить 55%.
До найважливіших із виконаних обіцянок губернатора наші аналітики віднесли запевнення в тому, що в 2016 році в області не буде скорочуватися кількість шкіл і лікарень.
Варто зазначити, що частіше за все губернатор любить давати обіцянки з галузі інфраструктури – їх у нього 10. Крім того, Москаль часто дає обіцянки щодо нацбезпеки та місцевого самоврядування – таких у нього по 6.
При цьому Москаль посідає почесне 4-те місце серед найбільш відповідальних керівників областей: за виконаними обіцянками його обійшли лише голови Дніпропетровської, Сумської та Черкаської ОДА – Валентин Резніченко, Микола Клочко та Юрій Ткаченко.

Детальніше з рейтингом можна ознайомитися за посиланням:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *