Москаль став на захист закарпатського фестивалю різників

Москаль-фестНагадаємо, група противників масового публічного вбивства тварин виступила з протестом проти проведення фестивалю різників у селі Геча Берегівського району.

Активісти провели пікети Верховної Ради, Адміністрації Президента і Консульства Угорщини в Києві.

На самому фестивалі активісти також організували пікет і прихильники фестивалю повідомили про кілька випадків провокацій з їхнього боку.
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль висловився проти веганських протестів і став на захист фестивалю різників.

«За останні півтора тижні я отримав кілька десятків звернень від різноманітних організацій із вимогою заборонити відомий закарпатський фестиваль, міжнародний конкурс різників у с.Геча. У тому числі від 12 нардепів, які раптово «прийняли мусульманство» й виступили на захист свиней. Можна подумати, що їх ніколи не годували смальцем, а їхнє взуття зроблене не зі свинячої шкіри.

Українці проти сала й свинини – це все одно, що бджоли проти меду! Це наш ідейний фестиваль, я сам переконався. А те, що довелося трохи походити по багнюці (підвела погода), не проблема – фестиваль же свинський, а як же свиня без болота?

Для українців, сало – стратегічний продукт, тому їжмо його й будьмо здорові! А ті, що проти, хай пікетують Бесарабський ринок у Києві й лижуть цукрового зайця!», – написав Москаль на своїй сторінці у соцмережах і розмістив кілька позитивних фото з фестивалю різників.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *