Москаль: «Люди мають зрозуміти, що від блокування доріг ремонт автоматично не проводиться»

ямиАкції протесту з вимогами негайно відремонтувати дорогу не можуть вважатися підставою для перекидання автодорожної техніки в той чи інший населений пункт Закарпаття. Так Геннадій Москаль прокоментував блокування автодороги мешканцями с.Сасово (Виноградівський район).
– Зараз служба автомобільних доріг проводить ремонт дороги «Виноградово – Теково – Неветленфолу» загальною протяжністю 21,7 кілометра, ¬– наголошує Г.Москаль. – Ремонт включає в себе і 3-кілометровий відрізок через Сасово. Дорожники вже почали ямковий ремонт на початку села, однак для його продовження необхідно зробити водовідведення, без якого всі роботи вважатимуться браком і викиданням грошей на вітер. Водовідведення проводиться силами сільської ради, тому перед блокуванням і висуненням вимог сільрада має зробити свій обсяг робіт, після чого дорожники зможуть продовжити ямковий ремонт у межах Сасова.
Якщо ж люди хочуть капітальний ремонт дороги, то сільрада принаймні мусить підготувати відповідну проектно-кошторисну документацію, на підставі якої можна шукати джерела фінансування (наприклад, через Державний фонд регіонального розвитку). Цього року ми привели до ладу дороги у багатьох напрямках, у тому числі там, де ремонту не було десятиліттями. Проводимо роботи до настання холодів, а потім продовжимо наступного року. Однак від простого блокування й висунення вимог нічого не зміниться, люди мають це зрозуміти.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *