Москаль домагається заборони діяльності українофобської організації «ЗУБР», яка планує осісти на Закарпатті

сепаратизмНайближчими днями в Ужгород планує приїхати така собі Олена Мазур, голова громадського об’єднання «За Україну, Білорусь, Росію» (ЗУБР), яка хоче розбудувати свою організацію на рівні Закарпаття.
– «Госпожа» Мазур – відома україноненависниця і ксенофобка, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль.

– Її прокламації регулярно з’являються на новинних ресурсах так званої новоросії, яка використовує риторику «ЗУБРа», як антиукраїнську пропаганду. У відкритому доступі й зараз можна знайти відео, де «госпожа» Мазур на фоні зображення своєї організації закликає українських матерів не пускати своїх дітей у «хунтівську армію» й несе всяку маячню про те, що українських хлопців, які відмовляються воювати на Донбасі, вбивають і вирізають органи.
Мазур хоче залучити в свою організацію закарпатських недобитків-комуністів, у тому числі й колишнього нардепа від цієї партії, засудженого попа-сепаратиста і «наукову інтелігенцію» з числа викладачів Ужгородського національного університету. Попереджую, що жоден «ЗУБР» на Закарпатті не пройде. Як тільки Мазур з’явиться на Закарпатті, нею займеться СБУ. Я доручив обласному управлінню цієї спецслужби вжити найжорсткіших передбачених законодавством заходів як до Мазур, так і до місцевої «еліти», яка захоче погратися на Закарпатті в «русскій мір». Паралельно я вже направив звернення в Міністерство юстиції з проханням зняти з реєстрації ГО «ЗУБР» за відверту антиукраїнську та ксенофобську діяльність.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *