Молоді закарпатці вчинили дві спроби самогубства

ніжНеповнолітня ужгородка вдалася до спроби самогубства після сварки з мамою, а житель Ужгородщини взявся за ніж, хильнувши зайвого.

 

 Вечірньої пори по телефону “102” в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від лікаря центральної міської лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлену в непритомному стані неповнолітню.

 

 До лікарні прибула слідчо-оперативна група. Як з′ясувалося, потерпілу – 17-річну студентку університету виявили непритомною на даху багатоповерхівки по вул.Заньковецької в м.Ужгороді. Лікарі діагностували в юної пацієнтки медикаментозне отруєння.

 

 Опитавшимаму дівчини, правоохоронці дізналися, що між нею та донькою виникла сварка у зв’язку з тим, що донька не склала в університеті сесію. Післяцього донька пішла з дому. Як з′ясувалося, вона була в свого 21-річного приятеля, а далі пішла з його оселі в місто буцімто прогулятись. Натомість піднялась на дах багатоповерхівки, де вдалась до спроби самогубства, наковтавшись таблеток…

 

 Потерпіла перебуває на лікуванні в реанімації, за її життя борються лікарі.

 

 Наробив дурниць і 18-річний житель с.Стрипа Ужгородського району. «Швидка» привезла хлопця серед ночі в ужгородську лікарню з рідного села з різаною раною передпліччя і в стані алкогольного сп′яніння.

 

 Як з′ясували правоохоронці, цей молодий чоловік, хильнувши зайвого, вдався вдома до спроби самогубства, порізавши собі ножем передпліччя. Його життю вже нічого не загрожує, а причину неадекватної поведінки юнака з′ясовують правоохоронці.

 

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *