“Молода команда” Мукачева отримала одиницю за неспроможність прибрати від снігу вулиці (ФОТО)

Нищівну характеристику роботи виконкому Мукачівської міської ради під час негоди дав Павло Мельник

Влада міста Мукачево, реалізовуючи свої прямі обов’язки, цієї зими отримує від мене “автоматом” 1 бал по 100 бальній шкалі. Природа швидше впорається, ніж влада з бюджетом більше 1 000 000 000 грн.
“Господар” такого в своєму “домі” не допустить!

Іван Балога з цього приводу резонно зазначив:

3 comments

подяка says:

совісті не мають, гульки під час потопу та відлиги….фестивалять і далі
мер Мукачева взагалі не контролює ситуацію, його не цікавлять біди які впали на мукачівців, йому головне побільше урвати мільйони на тому святі пяниць. а ше на пять днів продовжив свято не досить було три дні? Гірше свого батька афериста, лиш навар рахує , а збитки то нехай люди самі із бідами сам на сам.
Щоб тобі андрію те згадалося коли я думаю…

Маріанна says:

У фестивальному містечку як у бомжатнику, люди оплатили великі гроші Фюжин 40000 грн, а там кашу із снігу не прибрано. Вулиці жахливі. Йдеш по вулиці то одна нецензурщина в голову лізе. Дивний керівник міста, аеропорт в Ужгороді відновлював би зруйнувавши свій, а вулиці почистити по яких ходять живі люди, а людина то найвища цінність не здатен. Нажаль організаторських здібностей навіть на крихту не знайти, розуміння своєї посади так само, печаль страшна. Може варто пройту якусь школу

костенко says:

уже у Америці вивчився, толку мало, не виправдав няньові гроші, які не помогли даже і америцькому папірю дипломі.
тепер у Зімбабве на пару років на курси повишенія! може там научиться керувати папуасами а тоді повернеться ученим у Мукачево.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *