Міліція затримала чотирьох злочинців, які обкрадали храми на Ужгородщині

міліціяНегідники обікрали щонайменше чотири Божі храми, розташовані в сусідніх селах Ужгородського району, за що тепер понесуть заслужене покарання.

Як повідомила СЗГ УМВС України в Закарпатській області, у вересні на території Ужгородського району невідомими особами було скоєно 4 крадіжки з церков.

Зокрема, в с.Минай неподалік Ужгорода невідомі зловмисники шляхом взлому бокових дверей на греко-католицькій церкві викрали вночі з сейфа гроші вірян в сумі 30 тисяч гривень.

З православного храму в сусідній Розівці аналогічним чином було викрадено 1700 гривень. Залізли злодії, розбивши вікно, і в церкву в с.Концово. Також обікрали, шляхом віджиму металопластикових дверей, храм в с.Тийглаш. Тут із дерев′яного ящика для пожертв вірян зникли гроші в сумі близько 300 гривень.

За всіма цими фактами було розпочато кримінальні провадження, розшуком церковних злодюг зайнялись працівники карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції.

І от цими днями крадіїв вдалось затримати. Як з′ясували правоохоронці, церкви в сусідніх селах обкрадала злочинна група в складі чотирьох жителів с.Галоч Ужгородського району.

Зловмисники зізналися в скоєному, слідство у справі триває. Тепер слідчі з′ясовують, де ще встигли наслідити ці негідники, котрі зазіхнули на святе.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *