Мешканці мукачівської багатоповерхівки мовчазно слухали, як вбивали 27 річного хлопця

Шокуючі подробиці вбивства 27 річного мукачівця оприлюднила у мережі Фейсбук Тетяна Ярославна, яка повідомила, що Міша отримав 12 ударів ножем у своєму під’їзді, але жоден з мешканців 14 квартир не прийшов на допомогу, байдужі люди не вийшли навіть тоді, коли приїхала поліція…

 

Відділ комунікації поліції  в Закарпатській області з цього приводу повідомив: сьогодні вночі в Мукачеві в під’їзді багатоповерхівки на вул.Петефі сталося навмисне вбивство – зарізали хлопця. За даним фактом поліція розпочала кримінальне розслідування. Правоохоронці вживають ряд заходів щодо встановлення і затримання вбивці молодого мукачівця.

Сьогодні вночі, близько опівночі, на лінію «102» надійшло  повідомлення від мешканця багатоповерхівки на вул.Шандора Петефі в місті Мукачево про бійку у під`їзді будинку.

На сходинковій клітці другого поверху будинку поліцейські виявили тіло молодого чоловіка з явними ознаками насильницької смерті. Потерпілим виявився 27-річний мешканець цього ж будинку. Молодий чоловік помер від численних колото-різаних ран.

За фактом навмисного вбивства (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України) розпочато кримінальне провадження. Поліція вживає всіх заходів задля встановлення та затримання вбивці мукачівця.

Правоохоронці встановлюють можливих свідків убивства. Кому відома будь-яка  інформація про дану подію, просимо звертатись до Мукачівського відділу поліції за адресою: м.Мукачево,  вул.Я.Мудрого, 8, за тел.2-23-32, 095-383-05-75, або на лінію «102».

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *