Майбутні юристи УжНУ попали до закарпатської тюрми (ФОТО)

              Місце для  проведення екскурсії вибрано не випадково, адже де, як не тут можна закріпити теоретичні знання з кримінально-процесуального та виконавчого права. Відвідали установу студенти четвертого курсу юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородського національного університету» денної форми навчання.

Метою заходу – ознайомлення з діяльністю Державної пенітенціарної служби України. Начальник УВП Юрій Чума розпочав знайомство з короткого інструктажу стосовно правил поведінки на території, що охороняється, та розповів історію Закарпатської УВП (№9). Після чого майбутні юристи відвідали кімнату дострокових побачень, медичну частину, карцери, банно-пральний комплекс, крамницю та прогулянкові двори. Побували в спортзалі для спецконтингенту та учбовому класі. Не оминули вони і камеру для тих жінок, які потрапили в установу вагітними. Нині така в установі одна, і постійно знаходяться під пильним наглядом медиків. У відвідувачів виникали багато запитань про розпорядок дня ув’язнених осіб, про харчування, їх навчання, тощо…

Крім того, цікавили відвідувачів умови тримання неповнолітніх ув’язнених, У ході екскурсії майбутні юристи ознайомились з умовами тримання ув’язнених та засуджених, отримали відповіді на поставлені працівникам установи запитання щодо нормативної бази ДПтС України.

Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

увп увп2 увп3

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *