Липовий міліціонер видурив від закарпатки 8 тис. гривень

шахраїЩоб «відкупити» сина від кримінальної відповідальності, 69-річна жінка перерахувала телефонному шахраєві 8 тисяч гривень.

До Мукачівського міськвідділу міліції звернулась місцева пенсіонерка. Вона розповіла, що їй зателефонував незнайомий чоловік, назвавшись працівником міліції. Чоловік повідомив, що її син знаходиться у міліції за вчинення злочину. Для того, щоб уникнути кримінальної відповідальності, матері потрібно у найкоротший термін перерахувати на вказаний рахунок 8 тисяч гривень.

Перелякана жінка, не з`ясовуючи суті справи, одразу пішла до банку і перерахувала готівку. І тільки наступного дня, коли зателефонувала сину, зрозуміла, що її ошукали…

Того ж дня до міськвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця м.Харків про те, що його обманув мукачівець. Як повідомив потерпілий, під приводом продажу мобільного телефону незнайомий мешканець Мукачева виманив від нього гроші в сумі 3200 гривень. Але телефон так і не надіслав.

За обома фактами правоохоронці проводять перевірки та встановлюють зловмисників.

Правоохоронці вкотре нагадують краянам. Пам`ятайте: аферисти не дрімають. Вони відточують свою акторську майстерність, придумуючи щоразу нові й витончені способи залізти в кишені довірливих громадян, інформація Мукачівського МВ УМВС.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *