Ляшко продав місце у списку закарпатцю Чижмарю

чижмарьМісце у прохідній частині Радикальної партії Олега Ляшка обійшлося закарпатцю Юрію Чижмарю в 5 мільйонів доларів. Про це повідомив виданню “Трибуна” лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк.

Юрій Чижмарь за всіма параметрами підпадає під дію закону про очищення влади. За часів Ющенка він очолював Тернопільщину, а ось за Януковича був заступником голови Київської ОДА Анатолія Присяжнюка. Якого вважають близьким до групи Льовочкіна.

Варто згадати гучний скандал 2008-го року, коли Тернопільська облрада висловила недовіру Чижмарю за те, що він не справився з подоланням наслідків паводку. У той час міліція запідозрила, що нечисто було й з використаними бюджетними коштами на боротьбу з паводком.

За інформацією видання “Дзеркало тижня” 22 жовтня 2008 року депутати Тернопільської обласної ради висловили недовіру голові Тернопільської облдержадміністрації Юрію Чижмарю. Його звинувачували у серйозних порушеннях при використанні коштів, виділених для ліквідації стихійних наслідків. Тимчасова комісія ВР з моніторингу стану ліквідації наслідків стихійного лиха виявила ряд зловживань посадовцями, зокрема Юрієм Чижмарем. У тексті звіту, опублікованого у ЗМІ, йдеться про те, що «керівництвом Тернопільської обласної держадміністрації не вжито належних організаційних і практичних заходів щодо недопущення розкрадання бюджетних коштів, які були виділені на ліквідацію стихійного лиха. Сума збитків за порушеними кримінальними справами складає близько 10 млн грн».

Заступником “губернатора Київщини Присяжнюка Чижмарь пропрацював трохи більше ніж півтора роки і звільнився після іншої скандальної історії, яка до політики стосунку не мала. Чиновник постраждав в результаті “кислотної атаки” на нього, яку замовив ревнивий столичний міліціонер.

2 comments

Колишній занайомий says:

Чижмар – це медведчуковська людина. Вічно ним був і залишається. А з фінансовими махінаціями він знайомий дуже добре: будучи ще викладачем цивільного права в Ужгородському державному університететі в 1997-2000 роках – перші свої статки зароблям окрім роботи на Медведчука ще махлюванням на коштах фонду Відродження, які виділялись на так зване радіо для нацменшин (цинагів…). Так що це не проста пташка…

Дюро із Коритнян says:

Вже забув про кислоту, вилляту на обличчя, ледь живий залишився. А так і свербить лізти в політику, він себе уже проявив достатньо. Мабуть скучив за гострими відчуттями…

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *