Львівський апеляційний суд скасував ухвалу кишенькового балогівського суду щодо фінансування профтехосвіти

        Сьогодні (16.03) Львівський апеляційний адміністративний суд розглянув апеляційну скаргу Закарпатської облдержадміністрації щодо ухвали Мукачівського міськрайонного суду від 3 лютого цього року. Цією ухвалою адміністративний позов Геннадія Москаля про зобов’язання Мукачівської міськради виконати діюче законодавство й профінансувати три міські профтехучилища було повернуто в ОДА без розгляду.
Львівський апеляційний суд своєю ухвалою задовольнив апеляційну заяву Закарпатської ОДА, скасував ухвалу Мукачівського суду від 3 лютого і направив адміністративний позов голови ОДА в той же Мукачівський суд для розгляду по суті в іншому складі суддів.
Геннадій Москаль особисто був присутній на судовому засіданні, тоді як ніхто з представників Мукачівської міськради на розгляд справи не приїхав.
– Той факт, що ніхто з Мукачівської міськради не приїхав до Львова, красномовно вказує, як у Мукачеві піклуються про дітей та персонал профтехучилищ – тобто ніяк, – коментує рішення суду Г.Москаль. –  Ухвала кишенькового балогівського суду скасована, після цього Мукачівський суд зобов’язаний розглянути справу по суті й примусити міську раду виконати діюче законодавство в частині фінансування профтехосвіти. І зняти цим самим соціальне напруження в Мукачеві, спровоковане некомпетентністю міської влади. Ухвала апеляційного суду остаточна й оскарженню не підлягає.
Прес-служба Закарпатської ОДА

москаль

1 comment

жертва правосуддя says:

ой людоньки, скільки цей мукачівський кишеньковий суд балоги приніс горя людям, незаконно і упереджено виносячи на користь злодіїв із завидова усяких рішень, ухвал, постанов та окремих думок, які виносилися на замовлення суддів мукачівського міськрайонного суду під головуванням Щербана Павла, який давно мав сидіти за гратами! Так ні, ще на пенсії і далі працює, відразу біля суду вибудував собі будинок ііз червоними ставнями на вікнах, №19 по вул.Толстого у Мукачеві. Ц. бануду перевртнів у мантіях із мукачева, давно віддати під трибунал!32

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *