Ледида привітав нового голову Закарпатської ОДА

ЛедидаКолишній “губернатор” закарпаття  Олександр Ледид привітав   Валерія Лунченка з нагоди призначення його головою Закарпатської ОДА

Шановний Валерію Валерійовичу!

Прийміть щирі вітання з призначенням на посаду голови Закарпатської облдержадміністрації.

Працювати керівником регіону – непросте та дуже відповідальне завдання. Це вимагає неймовірної самовідданості й терпіння, вміння шукати компроміси, поважати опонентів. Переконаний, усі ці риси допомагатимуть Вам щодня крок за кроком робити корисний внесок у добробут кожного закарпатця.

Приймати керівництво областю Вам доводиться в непростий для країни час – час змін та формування нової громадянської свідомості. Тому зараз, як ніколи, важливо сприяти об’єднанню суспільства – політичних сил, громадських організацій, небайдужих людей – задля однієї мети: збереження миру та національної єдності в державі.

Щиро сподіваюся, що, попри всі труднощі, Вам удасться забезпечити нормальну життєдіяльнсть області, зберігати поміркованість та приймати мудрі виважені рішення.

Не маю сумніву також, що депутатський корпус Закарпатської обласної ради й фахівці обласних структур та управлінь злагоджено й відповідально працюватимуть разом із Вами задля розвитку рідного краю.

З повагою, депутат Закарпатської обласної ради
Олександр Ледида

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *