Київський “десант” рукопашників навчає закарпатських міліціонерів (ФОТО)

Вміння влучно стріляти та добре володіти навичками рукопашного бою є гарантом як особистої безпеки працівника міліції, так і безпеки оточуючих громадян.

рукоп У зв’язку з напруженою ситуацією, яка склалася на сході країни, велика кількість правоохоронців–добровольців, серед них і міліціонериБерегівщини, щомісяця відправляються до зони АТО. Ризикуючи власним життям та здоров’ям, вони виконують покладені на них обов’язки по охороні громадського порядку.

Через це керівництво Берегівського райвідділу міліції робить все можливе для належної підготовки берегівських правоохоронців, підвищення рівня їх фізичної та практичної підготовки, готовності до дій в різних нетипових ситуаціях, які знадобляться їм як при виконанні завдань в зоні АТО, так і при здійсненні щоденних службових обов’язків.

З цією метою упродовж останніх трьох місяців викладачі кафедри фізичної підготовки Київської національної академії внутрішніх справ із силовиками Берегівщини проводять заняття з рукопашного бою. На таких заняттях правоохоронці відточують навики володіння прийомами рукопашного бою при затриманні злочинців, захисті від холодної та вогнепальної зброї.

Також важливим у діяльності працівника міліції є володіння зброєю, вміння прицільно вести вогонь. Тому систематично з працівниками брегівської міліції проводяться навчальні стрільби.

 

Так, нещодавно на полігоні в с.Астей Берегівського району були проведені чергові навчальні стрільби з бойової зброї: автомата Калашникова, пістолетів ТТ і ПМ.

Мета проведення даного тренування, як зауважив начальник сектору кадрового забезпечення Берегівського райвідділу міліції Віталій Михайлов, полягала у перевірці реальних умінь працівників, підвищенні їх майстерності ведення вогню, відточенні навичок володіння зброєю та відпрацюванні поведінки при різноманітних операціях.

 

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *