Кримінальний дует закарпатців обікрав сільраду на Львівщині

крадіжкаДо Самбірського міського відділу міліції звернувся, 29 червня, із заявою про крадіжку голова сільради одного зі сіл району. Посадовець повідомив, що з приміщення адмінбудівлі викрали телевізор, комп’ютерну техніку, килимові доріжки, побутову техніку, дзвін із сплаву кольорових металів та інше майно.

На місце виїхала група швидкого реагування. Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні 19-річний та 56-річний мешканці Закарпатської області.

Один з них вже був неодноразово раніше судимим. Чоловіки зламали вхідні двері адмінбудівлі і таким чином проникли всередину.

«Частину викрадених речей зловмисники заховали у схованці в селі, а іншу частину вони взяли з собою, щоб перевезти до місця тимчасового проживання у Городоцькому районі. Викрадене майно у них вилучено», – розповів начальник Самбірського міського відділу міліції, майор міліції ВасильЧерепущак.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисників затримано в порядку статті 208 (затримання уповноваженою особою) Кримінально-процесуальногого кодексу України України. Про це повідомили сьогодні, 1 липня, у відділі зв’язків із громадськістю УМВС у Львівській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *