Круглий стіл «Податки і бізнес: пошуки оптимальних рішень у 2018 році» пройде в Ужгороді

1 грудня о 10:00 у залі Вченої ради ректорату УжНУ відбудеться круглий стіл на тему «Податки і бізнес: пошук оптимальних рішень у 2018 році.

Фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області, юридичного факультету УжНУ, юридичної компанії «Греца & партнери», Закарпатського осередку АПУ Ліга студентів візьмуть участь в заході, обговорять нововведення у податковому законодавстві та виклики для бізнесу у наступному році.

Варто зазначити, що Круглий стіл присвячений актуальним питанням, що стосуються податків та бізнесу, раціональних шляхів розв’язання певних проблем їх взаємодії.

Формат заходу включатиме 3 панельні дискусії за тематичними блоками, в яких візьмуть участь визнані фахівці та експерти, а також всі учасники і запрошені гості.

І. Панельна дискусія: «Реформа органів ДФС»;

ІІ. Панельна дискусія: «Податкові виклики для бізнесу у 2018 році»;

ІІІ. Панельна дискусія: «Актуальна судова практика розгляду податкових спорів».

Після кожної дискусії учасники зможуть поспілкуватись між собою за чашкою кави та пригоститись солодощами. Учасники мають змогу отримати роздатковий матеріал та сертифікати. Для цього необхідна реєстрація, яка розпочнеться о 9:30 у місці проведення заходу.

Запрошуємо всіх охочих.

ДФС у Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *