Конфлікт у Мукачеві був спровокований діями керівництва УМВС та УСБУ

На думку комісії, однією з причин повільного просування слідства може бути особиста зацікавленість керівників УМВС та УСБУ в Закарпатській області, деякі з яких після подій 11 липня в Мукачеві, залишаються на своїх посадах.
перестрілкаКонфлікт значною мірою був спровокований діями керівництва УМВС та УСБУ. Про це в ході звіту в Раді, який транслював телеканал “112 Україна”, заявив голова ТСК щодо подій у Мукачевому Микола Паламарчук. “Є підстави вважати, що збройний конфлікт 11 липня 2015 року в місті Мукачево, значною мірою був спровокований діями керівництва УМВС та УСБУ в Закарпатській області, оскільки керівники і працівники цих органів не тільки були проінформовані про зустріч представників ДУК “ПС” з народним депутатом України Ланьо , 11 липня 2015 місті в місті Мукачево, а й приймали участь в організації цієї зустрічі і її оперативному супроводі. Виникла необхідність ретельного з’ясування слідчим шляхом ролі народних депутатів України Балоги, Ланьо, Яроша і  керівників СБУ, МВС в Закарпатській області Шаранича, Гелетея, а також інших посадових осіб правоохоронних органів у виконанні розвитку та припинення цього конфлікту”, – заявив Паламарчук.
Конфлікт у Мукачеві 11 липня почався після того, як два десятка озброєних осіб у камуфляжній формі з написами “Правий сектор” і відповідними наклейками на автомобілях відвідали офіс народного депутата Михайла Ланьо. Зустріч закінчилася перестрілкою. Повідомлялося, що постраждали 14 осіб, були загиблі. Після цього бійці ПС зникли в горах. Щодо подій у Мукачевому в даний момент ведеться слідство. Кілька днів тому голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль також заявив, що у смертельному ДТП, яке сталося в Дніпропетровській області, загинули бійці “Правого сектора”, які брали участь у подіях в Мукачево. Він також звернув увагу на те, що члени “Правого сектора”, брали участь у перестрілці в Мукачево, дивним чином вмирають.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *