Команді молодого Балоги закидають “дикунські” методи управління (ВІДЕО)

Мукачево-ратушаНещодавно “Трибуна” повідомляла про те, що заступниця начальника управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міської ради Людмила Бандурчак та начальниця загального відділу управління Туряниця Наталія, впевнені, що поважати людей, вони мають виключно у робочий час. У вихідний день, захисники знедолених громадян , знімають маски доброчесності, та організовують в соціальних мережах колективне цькування громадян. Вказані посадові особи органів місцевого самоврядування, дозволяють собі ганебні вчинки і виправдовують це тим, що у вихідний день вони живуть своїм особистим життям і можуть дозволити собі сказати “правду” про громадян, якими нібито опікуються у робочі дні.

Громадські активісти вирішили поспілкуватись з представниками ції установи.

Детальніше про це пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук Лариса Ступак:

Це Управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міськради. Методи соціального захисту населення в цій установі настільки новітні, настільки дикунські, що на рівні країни вони виглядають шокуюче, але для міста Мукачево це нормально. Молода команда Андрія Балоги публічно цькує громадян, принижує їх, знущається над ними, дискримінує їх, вішає ярлики, безпідставно звинувачує громадян у злочинах, перешкоджає діяльності журналістів, і навіть, організовує онлайн трансляції своїх диких розваг. Безкарність, вседозволеність , яким звісно, потурає міській голова Андрій Балога, “зірвала дах” чиновникам і вони накуролесили такого, що негайно потребує розголошення. (Андрій чомусь мене забанив, тому тегнути його не можу.)

6 comments

Степан says:

Тут зійшлося двое телят. Ведуча – теля № 1. Наталія – теля № 2.. одночасно двое говорять і не слухають і не чують одне одного. Напевне не показали початок конфлікту. Перше теля – не мае права судити кому і де працювати. Поширена помилка журналістів – судити, тобто не доносити інформацію до глядачів а саме -судити… Друге теля використовує авторитарний стиль керівництва і прихід журналістів розглядає як посягання на власну свободу та авторитет.. А втім…. похоже на дидячий садок, напевне старша група..

мукачево says:

ну конешно нарвалиась Зотова и бандурчак,, так как кого не спроси в управлении все зашуганные, все боятся своей тени, то что бандурчак надзиратель Зотовой и всюду ее итень, дух и привидение, все в страхе дажечтото спросить, насколько авторитарана маленька ростом начальница, вообще такой комплекс неполноценности у низких ростом, но чтоб на столько.? кто прав а кто ни прав, пусть рассудят органи, а не зрители и читатели!

успзн says:

зотова хоч визнала журналістом жінку з камерою, так як вона вважає що це псевдоактивісти, які не мають права публічно приходити і зненацька брати інтервю, зотова вважає що лише запроваджений нею волюнтаризм є законним! крапак. і їй рішати виконувати закон чи ні.ну і як же без її прес адьютанта такої ж як і вона жураліста невдахи бандурчачки, якій краще би було себе спробувати у кінорежисурі….по роках ще встигає

нло says:

Зотова це взагалі цитадель зла, агресивності дикунства і тупого популізма у Мукачеві, чого навчає і свою бандуру вірнопіддану. Ні краплі професіоналізму, все робиться для власних цілей і помсти тим, хто більш порядний чи в кого правда.
Але малюкові Ендрю це все до вподоби, жалюгідні інтрігани!

мукачівський психолог says:

Це що за вражаюча статистика, яку озвучила пані психолог. Вона за день прийняла анонімних хворих – 26 чоловік. Зробимо середню статистику: 20 чол. на день, це приблизно 400 чол. в місяць, і 4800 чол. на рік!!! Це просто жах! Це все ті люди, які вважають себе хворими на ВІЛ-інфекцію та СНІД і рішили добровільно себе провірити. А якщо врахувати, що дуже маленька частка людей по статистиці звертається за такими послугами, бо багато, хто і не підозрює про своє захворювання. Тоді виникають два питання. Зрозуміло, що не в кожного підтвердиться після аналізів СНІД чи ВІЛ інфекція. Але виникають два доречних запитання: одне до відділу охорони здоров”я мукачівського міськвиконкому
– Чому мовчить про такі МАСШТАБИ звернень і можливої захворюваності?
– друге більш простіше, але і більш направлене – до пані Людмили Колядки, як психолога кабінету “Довіри” Мукачівської ЦРЛ: – Чи не завищує свої “показники” роботи сама психолог, щоб оправдати свою посаду в такому окремому кабінетику? І якщо в її обов”язки входить, як вона сказала, надавати направлення на анонімне обстеження, чи не достатньо для цієї роботи звичайного медреєстратора, який і роботу свою зробить, і хворого, якщо він дійсно хворий, заспокоїть, а не буде демонструвати свої сертифікати та грамоти для піару. А може більш необхідно такого дипломованого психолога направити в геронтологічне відділення, чи онкологічне відділення ЦРЛ, судинну неврологію, де хворим дійсно необхідна психологічна підтримка.
А я все таки знову повернусь до цифри 4800, як мінімум за рік, по Мукачево… Питання виникли тільки в мене?
В Мукачеві епідемія СНІДУ??? МОЗ!!!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10205616897420181&id=1785919316&__mref=message_bubble

Сойма says:

Степан каже , схоже на дитячий садок. Та чогось у той дитячій садок жоден сунутись боїться. То не садок, а малина. Розплідник розпусти, інтриг, свавілля.
Зотова має комплекси, як всі карлики. І зла дуже та мала.
Жовчі повні всі її 125 сантиметрів росту.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *