Колишній Ужгородський міжрайонний прокурор звинуватив антикорупційний орган у переслідуванні його сина (документ)

Колишній Ужгородський міжрайонний прокурор, а зараз помічник нардепа Віктора Балоги Іван Цар написав скаргу на ім’я керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького та виконавчого директора Центру протидії корупції Дарії Каленюк з приводу “переслідування” останньою його сина Царя Івана Івановича, кандидата на посаду прокурора САП.

Інформацію та копію листа поширила на своїй сторінці у мережі Фейсбук сама Daria Kaleniuk.

Мені написав листа-скаргу Іван Цар, колишній Ужгородський міжрайонний прокурор Закарпатської області.

Цитує папу Франциска і політичних експертів, міжнародні конвенції та Конституцію України. Бо я образила його і його синулю, який брав участь у співбесіді САП.

Синові – Івану Івановичу Царю – я задавала прості питання на основі інформації про його родину, яка міститься в багатьох журналістських розслідуваннях. Суть питань проста: тато працював роками міжрайонним прокурором на Закарпатті, мама роками була мером міста Чоп, а через компанію тестя “Ізумруд” возили кондрабанду – мені було цікаво, чи не бачить нічого дивного в цих обставинах кандидат в прокурори САП.

І тут за сина відповідає папа. Без вироку суду я не маю права цитувати журналістські розслідування, бо це порочить честь і гідність прокурора. Бо перебуваючи в конкурсній комісі САП я стала посадовою особою держави. І взагалі я маю заткнути пельку, бо є достовірна інформація – офіційне звинувачення нардепа Пинзеника в тому, що я не сплачую податки:-))) Грантоїдка, ось і все. Я найбільше джерело небезпеки для держави…

Шановний папа Цар, не нервуйтеся і просто поміняйте синулі памперс.

І ще – вітаю вас з новою посадою помічника нардепа Балоги. Тепер у вас з’явитьcя можливість офіційно звинуватити мене ще не раз з високої трибуни в парламенті у грантоїдстві, бо я вашому синулі задавала незручні питання.

Співбесіду з Іваном Івановичем Царем, який не потрапив в САП, можна переглянути тут починаючи з 1.18.14 хвилини 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *