Кличко закликав Януковича “припинити ігри”

кличкоПрезидент Віктор Янукович має чітко сказати парламенту, що він за євроінтеграцію.

Про це заявив глава фракції УДАР Віталій Кличко із трибуни парламенту.

“Цього тижня українська влада повинна сказати чітко, без інтриганства і маніпуляцій, і справою показати, що вона спрямована на європейську інтеграцію України”, – зазначив він.

“Рада міністрів європейських країн дала нам черговий шанс переступити через страх Януковича і його оточення, і прийняти всі рішення необхідні для підписання угоди про асоціацію з ЄС”, – нагадав депутат.

Кличко вважає, що “час припинити ігри”.

“Янукович має чітко за заявити, чи він за підписання угоди чи проти. Тоді припиняться вихляння в одну чи іншу сторону у парламенті. Інакше складається враження, що влада у будь-який спосіб намагається сплавити європейську інтеграцію, ще й списати на євроінтеграцію всі проблеми, які породжені сьогодні непрофесіоналізмом керівництва держави та уряду”, – заявив він.

“Поки ми бачимо результати вашого покращення: на 5% впало виробництво, за цей рік 6 мільярдів доларів виведено закордон, 88% із яких на Кіпр, тому влада і не хоче європейської інтеграції, бо безкарно розтягувати країну стане неможливо”, – підсумував політик.

Кличко також закликав громадян прийти 24 листопада у Києві до парку Шевченка і показати, що “європейський шлях України – це не бажання Януковича, це вимога українського суспільства”.

Українська правда

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *