Кілька нових газових родовищ виявили на Закарпатті

газПАТ «Укргазвидобування» проводить обстеження Закарпатської області щодо перспективності на видобуток природного газу.

“Так, на околиці с.Біла Церква (Рахівський район) фахівці товариства відкрили родовище з дебетом до 50 тисяч кубометрів газу на добу. Зараз ведуться роботи щодо подачі газу від відкритого родовища до смт. Солотвино (Тячівський район) і відновлення тут газопостачання, яке діяло в період СРСР. Після цього планується побудувати газопровід від Солотвина до Білої Церкви – одного з найбільших сіл Рахівщини, яке досі не газифіковане”, – зазначає очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

“Газові родовища (11 свердловин із дебетом до 60 тисяч кубометрів на добу) виявлені також у Великоберезнянському районі біля с.Тихий, – повідомляє Геннадій Москаль. –  Пошукові роботи ведуться і в інших районах Закарпаття. На вчорашній сесії обласної ради депутатська більшість дала дозвіл ПАТ «Укргазвидобування» на розробку виявлених родовищ газу”, – додав губернатор.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *