Керівники ужгородських ОСББ повинні відправляти призовників до військкомату

нарадаНараду з питань військового обліку та призову на строкову військову службу восени 2016 року провели напередодні представники Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату у міській раді. На зустріч запросили керівників ОСББ та ЖРЕРів.

Участь у заході взяли перший заступник міського голови Ужгорода, в.о. міського голови Іштван Цап, заступник міського голови Олександр Габор, військовий комісар Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Микола Журавльов та т.в.о. військового комісара Ужгородського ОМВК Віктор Гресь.

Віктор Гресь поінформував керівників ОСББ, що згідно із Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу» житлово-експлуатаційні організації, інші організації або підприємства та установи, що здійснюють експлуатацію будинків, а також власники будинків повинні своєчасно подавати необхідні відомості про призовників і військовозобов’язаних відповідним військовим комісаріатам, виконавчим комітетам, на яких покладено ведення обліку призовників і військовозобов’язаних, стежити за виконанням призовниками і військовозобов’язаними правил військового обліку, а також сповіщати їх про виклик до військового комісаріату.

Для кожного ОСББ та ЖРЕРу була розроблена і надана інформаційна довідка стосовно виконання вимог призову на строкову військову службу та військовий облік військовослужбовців.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *